top of page

Ben jij mijn "ambassadeur"?


gezocht!

Ben jij degene die ik zoek,

Heb jij een groot bereik bij mensen die interesse zouden hebben in iets van mijn website?

Ben je een influencer in de wereld van moeders? Of ben je een verloskundige? Kortweg ben jij de geschikte persoon om een ambassadeur voor Atelier Mamaya te worden?

Neem dan contact met me op en krijg je persoonlijke code!

Bij bepaalde gelegenheden krijg je een leuk cadeautje en je krijgt dan per gebruikte code 10% shop tegoed bij Atelier Mamaya.Ook zet ik je regelmatig in de kijker op de website en mijn sociale media

Meld je aan via privé bericht

#loyaltyrewards #dierbareherinneringen #borstvoedingsweek #moedermelksieraad #newborn #borstvoedingsmama #moedermelk #mama #borstvoeding #kalmthout #essen #handmade #herinneringenmaken #AtelierMamaya #influencer #ambasadeur #instagram #Facebook #tiktok #gezocht #vroedvrouw #vroedvrouwaanhuis #vroedvrouwaanhuis #vrouwelijkeondernemers #vroedvrouwen #vroedkunde #zwangerschap #kalmthoutloveslocal #gepersonaliseerdecadeaus #gepersonaliseerdegeschenken

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page