ย 

Moederdag Actie!

Bijgewerkt op: 22 mei


ACTIE IS AFGELOPEN


Een bedrijf die vernoemd is naar de band van moeder en kind, (Mama-Amaya) kan niet anders dan een moederdag actie doen toch?!

En wat voor actie!


๐—ž๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ โ‚ฌ๐Ÿณ๐Ÿฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป? Dan krijg jij een gepersonaliseerde tote bag gratis cadeau!*

๐—ž๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ โ‚ฌ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป? Dan krijg jij een gepersonaliseerde tote bag gratis cadeau EN een gepersonaliseerde tas/glas!

๐—ž๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ โ‚ฌ๐Ÿญ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป? Dan krijg je all of the above + een cadeaubon van โ‚ฌ25 cadeau voor je volgend aankoop !

Deze extra's zijn ook geldig als je een cadeaubon aankoopt! Koop je dus bijvoorbeeld een cadeaubon van โ‚ฌ150? Dan krijg je er eentje van โ‚ฌ175 en de leuke extra's!


Je moet hier niets voor ingeven op de website, bestel je tussen 24 april en 9 mei, krijg je automatisch een mailtje met je personalisatie aanvraag!


Lopende acties

25/04 t.e.m. 9/05

Moedermelk juwelen (coupon code= moederdagmm )

Bij aankoop van โ‚ฌ100,- aan moedermelk juwelen gebruik je deze code en krijg je โ‚ฌ10,- korting!


Memory Casting (coupon code = moederdagmc )

Bij het bestellen van een memorycasting t.w.v. minimum โ‚ฌ100,- krijg je โ‚ฌ20,- korting.


Creating gifts (coupon code = moederdagcg )

Bestel je 2 gepersonaliseerde gifts? Dan krijg je er 1 gratis cadeau!


Let op: je kunt maar 1 coupon code tegelijk gebruiken in je bestelling. Wil je van meerdere soorten genieten? Order ze dan telkens in een nieuwe bestelling. Je totaal bedrag word opgeteld voor je moederdag gifts!


Liefs Cindy!

12 weergaven0 opmerkingen
ย